LAATSTE NIEUWS

Heet van de naald
Alle nieuwtjes en quick facts vind je op onze social media via onze twitter en/of onze facebookpagina. Hier kan je onze “officiële” berichten lezen.

Nog maar 1 maand te gaan!
Nog maar 1 maand te gaan!

Nog slechts 1 maand tot aan De 10 km van Nederland!! Ben jij al ingeschreven??

Op zondag 18 juni vindt de eerste editie van De 10 km van Nederland plaats in verschillende steden verspreid over heel Nederland.

Heb jij je al ingeschreven? Je hebt nog maar 2 weken om je in te schrijven.

De eerste parcoursen staan online
De eerste parcoursen staan online

We hebben de eerste parcoursen op onze website geplaatst! De hardlooproutes voor Apeldoorn, Goes, Heerenveen en Rotterdam kun je terug vinden op de pagina van de desbetreffende stad. Neem snel een kijkje!

De inschrijvingen zijn geopend
De inschrijvingen zijn geopend

Vanaf vandaag, zijn de inschrijvingen voor De Rexona 10 kilometer van Nederland geopend! Schrijf je in via onze website om zeker te zijn van deelname.

Rexona is onze hoofdpartner
Rexona is onze hoofdpartner

Wij zijn zeer verheugd dat we kunnen melden dat Rexona onze hoofdpartner voor 2017 gaat zijn. We kijken er naar uit om samen met Rexona een schitterend evenement voor jullie neer te zetten.

Alle 15 steden zijn bekend!
Alle 15 steden zijn bekend!

Met trots kunnen we jullie melden dat we 15 hardloopsteden, verspreid over heel Nederland, geselecteerd hebben. Op zondag 18 juni kun je in een van deze steden je hardloopschoenen aantrekken.

Eerste steden 10 km van België
Eerste steden 10 km van België

Inmiddels zijn ook in België de eerste steden bekend gemaakt. De 10 kilometer van België zal doorgaan op zondag 6 augustus 2017. Komende weken zullen ook hier de overige steden bekend gemaakt gaan worden.

Best
Best

De 13e stad is bekend!

Heerenveen
Heerenveen

It giet oan in Heerenveen!

Almelo
Almelo

Voor de provincie Overijssel zal de stad Almelo ‘the place to be’ zijn op zondag 18 juni.

Groningen
Groningen

De hoofdstad van de gelijknamige provincie zal het decor zijn van De 10 kilometer van Nederland in het noorden van het land.

Goede doel
Goede doel

Loop op zondag 18 juni samen met heel Nederland om geld in te zamelen voor Right To Play.

Delft
Delft

We kunnen met trots melden dat Delft één van de vijftien steden zal zijn waar we op 18 juni De 10 kilometer van Nederland organiseren. De komende weken maken we de overige steden bekend.