HEEL NEDERLAND LOOPT

Beginners, recreanten en topsporters lopen allen gelijktijdig in 15 verschillende steden in Nederland op 18 juni een 5 of 10 km. Een nieuwe hardloopervaring in een stad bij jou in de buurt. Hou zeker onze social media en deze website in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

STEUN HET GOEDE DOEL

Help samen ons doel van 25.000 euro in 2017 te bereiken om zo iets te betekenen voor ons goede doel;

Right To Play

Right To Play is een internationale ontwikkelingshulporganisatie die sport en spel inzet om kinderen in ontwikkelingslanden en conflictgebieden belangrijke vaardigheden en kennis bij te brengen. Met 15.000 lokale coaches in 18 landen wereldwijd, bieden we op dit moment ruim 1 miljoen kinderen een kans op een betere toekomst.

Read more

KIDS RUN – SCHOLENCOMPETITIE

Wint jouw school het scholenklassement?

Met de deelname aan de Kids Run maakt jouw school kans op één van de prijzen die horen bij het scholenklassement. Ga zelf in jouw stad de strijd aan met leeftijdsgenootjes. Naast de lokale winnaars, ontvangen ook de landelijke winnaars een ongelooflijk gave prijs!

In iedere categorie telt de beste tijd van de snelste jongen én het snelste meisje van jouw school mee voor het scholenklassement.

 
PODIA PER STAD*
LANDELIJKE PRIJZEN
Geboren in 2009 en later
Geboren in 2007 en 2008
Geboren in 2005 en 2006
*Er zal een apart klassement zijn voor de jongens en voor de meisjes.

TOPSPORT

Wie is de snelste loper van het land? Iedereen die meedoet komt in één groot nationaal klassement. Een prijzenpot is wegens teleurstellende inschrijvingen niet voorzien

 

BUSINESS EN/OF TEAMCOMPETITIE

Loop de 10 km met minstens 5 collega’s / vrienden in onze teamcompetitie.

Een uitgelezen mogelijkheid om tijdens ‘De 10 kilometer van Nederland’ met je bedrijf aanwezig te zijn. We bieden je een schitterende stadsloop aan en daarnaast zal jouw bedrijf zowel lokaal als nationaal in de schijnwerpers komen te staan.

De Business Run heeft als doel zoveel mogelijk bedrijven en hun werknemers te motiveren om te sporten. Via de Business Run willen wij aan bedrijven de kans bieden om deel te nemen in één van de Nederlandse steden en de strijd aan te gaan met andere bedrijven.
Elk bedrijf is vrij in zijn stadskeuze en kan voor meerdere lopers in meerdere steden kiezen , de snelste 5 tijden per bedrijf op de 10 km worden opgeteld en het winnende bedrijf krijgt een mooie team prijs.
Iedereen is welkom, van stagiair tot CEO, van absolute beginneling tot geoefende loper. Werknemers doen op een collectieve manier aan sport en gaan de strijd aan met andere bedrijven. Verover jij met jouw bedrijf de eerste plaats in het bedrijvenklassement?

BATTLE OF THE CITIES

In 15 steden in Nederland gaan lopers de strijd met zichzelf en anderen aan. Iedereen loopt met zijn eigen doel. De een zal voor een snelle tijd gaan, terwijl een ander als doelstelling heeft om de finish te halen. Uiteindelijk lopen we allemaal voor het goede doel en zamelen we samen zo veel mogelijk geld in!

 Welke stad heeft...?
de meeste lopers
grootste ingezamelde bedrag voor het goede doel
landelijke winnaar 10 kilometer
de meeste actieve kinderen
hoogste percentage vrouwelijke deelnemers
de snelste lopers (gemiddelde snelheid van de lopers)
de meeste businessteams
de meeste lopers in de top 100 van het landelijke klassement